Cum voi prepara friptura de miel pentru Paste

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 10 Apr 2015 | 10544 vizualizari

Comentarii (8)

10.04.2015, 11:38

buna!!

10.04.2015, 14:08

10.04.2015, 15:11

VI

VI
10.04.2015, 16:12

11.04.2015, 15:49

Curaj si rabdare rezultatul va fi pe masura

11.04.2015, 15:52

Vazand talia piciorului tau de miel cred ca timpul trebuie sa fie mai lung , dar vedeti voi cum evolueaza friptura prevedeti totusi o ora in plus. Vinul sa fie bun si mult eu folosesc blanc moelleux , demidulce la friptura de miel , spor sa aveti .

VI

VI
13.04.2015, 08:36

13.04.2015, 10:07

Mmmmmm ce apetisant arata
Sarbatori cu bucurie

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]