Bucataras sustine blogosfera culinara: Miha

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 21 Mai 2009 | 7200 vizualizari

Comentarii (79)

05.11.2012, 23:22

Frumoase raspunsuri.Nu cunosteam tips-urile tale.O sa ii spun sotului sa taca,dar nu numai cand prajitura e in cuptor ci si dupa,indiferent daca imi iese comestibila sau nu

12.03.2014, 11:08

Nu stiu de ce nu am citit pana acum, dar esti asa cum te-am perceput eu, o dulceata de fata, cu un simt al umorului bine determinat) tu stii ca eu nu mai pot de dragul tau si sper din toata inima sa ne si vedem la un coniac )) muaah!
bun interviul asta, ca uite, eu il tot trimiteam pe Banderas...de acum il trimit pe Hugh asta ))
iti doresc numai si numai bine si tot ce iti doresti sa devina realitate

12.03.2014, 11:55

Foarte fain Miha! M-ai facut si pe mine sa zambesc citind asta

12.03.2014, 15:44

Na ca m-am inselat) si eu care te credeam mai mult serioasa decat vesela si chiar as fi vrut sa citesc mai multe despre tine iar tipsul cu hartia in cuptor chiar nu o stiam...ma bucur ca te-am citit chiar si dupa atata timp

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]