Andivele

Postat de Oana in Legume pe 26 Ian 2009, 14:55

Articol pe placul a 0 bucatarasi
comenteaza
Andivele

Frunzele alb-galbui ale andivei, cultivate la intuneric, ating o lungime de pana la 20 cm.

Cu cat planta bate mai mult spre verde, cu atat mai amar este gustul.

Merg de minune cu dressinguri de mustar, sosuri reci cu verdeturi iar frunzele lunguiete pot servi ca linguri comestibile :)

Pentru a atenua gustul amarui al andivei, se tine andiva intreaga 5 minute in apa calduta.

Comentarii (1)

12.02.2011, 20:27

n-am incercat andive

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]