Alchimia albinelor

Postat de Sidy in Alimente pe 7 Aug 2010 | 4921 vizualizari

Comentarii (6)

07.08.2010, 18:08

f interesant si acest articol

07.08.2010, 18:30

Saru'mana sefu pentru ajutor !!!

08.08.2010, 14:04

bun!! stiam eu ce stiam ca mierea zaharisita e cea mai buna..nimeni nu ma credea!

10.08.2010, 18:07

Foarte interesant Sidy! Asa e daca esti sefa de stupi!

10.08.2010, 20:35

interesant articolul

15.08.2010, 10:37

f interesant!! noi suntem fani miere, punem si in cafea sic eai, in loc de zahar, de multe ori si la prajituri. De aceea, aproape 'colectionam', am miere de Thymus, de flori de cires, de pin, adusa din Grecia,din Portugalia, miere de rozmarin, de rapita de p-aici, si eterna poliflora!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]