Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 10.11.2016
Curățăm pestele, îl spălăm, îl porționăm în felii mai groase și îl frigem sau putem sa îl punem pe un strat de sare la cuptor pentru a nu face prea mult fum în bucătărie. Coacem roșiile,le curățam de coaja,le tocam cubulețe împreună cu...
publicat la 27.02.2019
publicat la 19.02.2019
publicat la 11.02.2019
In cont 10
Pensula de patiserie
Veioza OSVINO, LED
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Coaster extensibil Cook Concept
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Catalina L 8
la 20:55
la 20:45
la 20:32
de Bucataras 6
la 09:25
de oanapl 8
ieri la 14:02
6 comentarii
5 comentarii
de Rocsi 9
4 comentarii
de vasimur 4
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Catalina L
ianculubita 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madi_marin 7
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Saramura de peste
Curățăm pestele, îl spălăm, îl porționăm în felii mai groase și îl frigem sau putem sa îl punem pe un strat de sare la cuptor pentru a nu face prea mult fum în bucătărie. Coacem roșiile,le curățam de coaja,le tocam cubulețe împreună cu...