Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.07.2013
Se pune smanatana intr-un bol, se bate cu telul in forma de para pana apar mici particule de unt amestecate cu zer. Se continua cu telul pana se alege zerul, se scurge si apoi se amesteca cu o lingura de lemn pana devine o masa compacta fara zer....
mai multe
publicat la 05.07.2013
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Perna ergonomica Karll
Suport pentru ustensile de bucatarie
Placa de tocat fata-verso
Perie de pantofi
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 16:57
ieri la 11:04
de Retete_gustoase 1
pe 16.01 la 15:52
pe 16.01 la 10:49
pe 16.01 la 08:46
4 comentarii
de Constelatialeu 9
de laura_n 7
3 comentarii
9 voturi
6 voturi
4 voturi
aglaia
RODIMUR
MotanLaOale
Bucataras
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Unt de casa
Se pune smanatana intr-un bol, se bate cu telul in forma de para pana apar mici particule de unt amestecate cu zer. Se continua cu telul pana se alege zerul, se scurge si apoi se amesteca cu o lingura de lemn pana devine o masa compacta fara zer....