Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cluj
Bucataras din 11.08.2016
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine
publicat la 23.08.2016
publicat la 22.08.2016
Nu e niciodată prea târziu pentru a te apuca de sport. Deci mai poţi aştepta.
Voturi:24
Voturi:20
Voturi:22
Pensula de patiserie
Set de 250 forme pentru briose
Set de 2 recipiente pentru cereale
Ciocan pentru carne
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 09:36
pe 03.07 la 18:00
pe 03.07 la 09:48
pe 02.07 la 09:50
pe 01.07 la 10:33
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
Bucataras
MotanLaOale
vasimur
Toamna07 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Dorothea 1
merion35 1
Aly_M 1
Dienutzatrendy 1
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Snitele de porc cu fulgi de porumb
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine