publicat la 12.05.2013
publicat la 12.05.2013
publicat la 12.05.2013
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
OU POSAT PE PAT DE MIEZ DE LAPTE
ul se fierbe fara coaja in apa,intr o forma . Miezul de lapte se feliaza si se aseaza pe farfurie,oul se aseaza peste si rosia cherry se pune lang a,merge de minune oricand !
PIZZA MARGHERITA
Dizolvam drojdia,in cana cu lapte la temperatura camerei,adaugam 1 praf sare si lasam la dospit,intre timp pregatim faina,punem ouale si uleiul de masline,1 lingurita sare si apoi drojdia dospita,se framanta bine pana se dezlipeste de pe maini si se lasa la dospit cca 40 minute la temperatura...
Cheesecake caramel cu miez de lapte
Mod preparare: biscuitii se sfarma cu un sucitor sau la rabot(cine are),untul se topeste si punem peste biscuiti,framantam bine pana se moaie biscuitii,adaugam cacaoa ,pregatim o tava cu inel detasabil,ungem tava cu unt si o tapetam cu compozitia obtinuta. Branza proaspata se...