![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 07.01.2014
publicat la 03.01.2014
publicat la 25.12.2013
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Tocanita de cartofi noi cu soia
Mai intai soia se pune la inmuiat in apa rece cam 15-20 minute, apoi se stoarce bine foarte bine in pumn. Cartofii se curata si taie felii mai groase. Ceapa se curata si se taie solzisori, se caleste in ulei pana se inmoaie, se adauga apoi mixul de legume si se mai calesc 2-3 minute. Punem...
MANCARE DE OVAZ-SIMPLA SAU CU CARNITA
deci eu am facut papita asta in 15 min....buna si sanatoasa. ovazul se trece sub un jet de apa rece, se scurge. intr-o tigaie se incinge putin ulei de masline si se caleste ceapa pana devine sticloasa, dar sa nu se prajeasca tare. se pune ovazul scurs si se amesteca doua-trei minute , sa se...