Intr-o tigaie plana cu cu diametru mare se prajeste in putin ulei un pachet si jumatate de fidea (la foc lent cu grija sa nu se arda)
Dupa ce a capatat o culoare putin aurie se ia de pe foc si se pune deoparte.
In aceeasi tigaie se prajesc putin fructele de mare, si cind...
Se fierb ouale
dupa ce s-au fiert si racit se curata de coaja si se taie in doua, se scot galbenusurile si se amesteca cu tonul si maslinele taiate marunt.
Se umplu ouale, se aseaza cu partea umpluta in jos si se toarna din belsug sosul bechamel.
SOS BECHAMEL:
Se pune o lingura sau 2...
Pentru Paella se foloseste o tigae speciala care se numeste" Paellera" daca e posibil. Este o tigae foarte plana si cu diametru mare.
In tava incinsa si cu putin ulei se pun crevetii , se prajesc dar nu mult, altfel se intaresc.
Dupa ce sunt gata se scot si se pun deoparte....
-Se spala calamarii de nisip, se curata de pielita, se taie aripioarele si tentaculele si se pun deoparte pentru a le folosi la compozitia pentru umplut. (daca va place culoarea aia neagra care o are calamarul se pune si aia deoparte si se foloseste cind se face sosul, se...
Fructe de mare cu fidea
Intr-o tigaie plana cu cu diametru mare se prajeste in putin ulei un pachet si jumatate de fidea (la foc lent cu grija sa nu se arda) Dupa ce a capatat o culoare putin aurie se ia de pe foc si se pune deoparte. In aceeasi tigaie se prajesc putin fructele de mare, si cind...
Oua umplute cu ton
Se fierb ouale dupa ce s-au fiert si racit se curata de coaja si se taie in doua, se scot galbenusurile si se amesteca cu tonul si maslinele taiate marunt. Se umplu ouale, se aseaza cu partea umpluta in jos si se toarna din belsug sosul bechamel. SOS BECHAMEL: Se pune o lingura sau 2...
Paella cu fructe de mare si carne
Pentru Paella se foloseste o tigae speciala care se numeste" Paellera" daca e posibil. Este o tigae foarte plana si cu diametru mare. In tava incinsa si cu putin ulei se pun crevetii , se prajesc dar nu mult, altfel se intaresc. Dupa ce sunt gata se scot si se pun deoparte....
Calamari umpluti
-Se spala calamarii de nisip, se curata de pielita, se taie aripioarele si tentaculele si se pun deoparte pentru a le folosi la compozitia pentru umplut. (daca va place culoarea aia neagra care o are calamarul se pune si aia deoparte si se foloseste cind se face sosul, se...