publicat la 10.11.2017
publicat la 23.08.2016
publicat la 28.01.2016
Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!
Bucataras.ro
[email protected]
Chifle cu lapte
Cernem faina alba si faina neagra intr-un vas, apoi le amestecam. Facem in mijloc un loc in care punem drojdia maruntita, zaharul si laptele caldut. Lasam 10 minute sa creasca drojdia si apoi incepem sa framantam pana se obtine un aluat omogen. Adaugam sarea si untul la temperatura camerei si mai...
Pizza Calzone
Pregatim aluatul in felul urmator: cernem faina intr-un vas si o impreunam cu sarea. Facem un locas in mijloc si maruntim drojdia impreuna cu laptele caldut. Amestecam usor si lasam sa cresca putin. Incepem sa incorporam usor faina, adaugand putin cate putin uleiul. La inceput folosim o...
Paine rapida cu iaurt
Intr-un castron se pun iaurtul, ouale, zaharul si un praf de sare si se amesteca pana se topeste zaharul. Se adauga faina si praful de copt si se framanta usor. Se imparte coca in 2 bucati si se ruleaza una peste alta pentru a iesi o paine impletita. Se tapeteaza o tava de chec cu hartie de...
Pizza inimioara
Se framanta aluatul de pizza si se lasa la dospit de la 8 seara pana a doua zi dimineata, la temperatura camerei, acoperit cu un prosop umed. A doua zi se intinde aluatul de pizza, se fac formele de inimioara si se pun in tava cu folie speciala. Se unge fiecare pizza cu pasta de tomate, apoi...
Pizza rapida
Se imparte aluatul in doua bucati pentru a face 2 pizza. Pe fiecare aluat se intinde cate o lingura de pasta de tomate, se adauga sunca si ciupercile taiate marunt. Se rade cascaval si se introduce la cuptor. Se tine cam 10 minute, se scoate si se adauga tonul maruntit. Se mai tine 10 minute si...