Intr-un bol, se amesteca sucul de la lime (se trece printr-o strecuratoare), sarea, piperul, boiaua, uleiul de masline si coriandrul. Cu sosul obtinut se stropesc crevetii si dovleceii (dovlecelul se spala si se taie rondele). Se lasa sa isi ia sos, se lasa asa 30 de minute, la loc racoros, la...
Se spala. Se curata. Apoi se pun 1-2 lingurite cu ulei de floarea-soarelui in tigaie. Se lasa sa se incinga, apoi se adauga fructele de mare curatate, spalate si sterse usor cu un servet curat. Se amsteca usor cu o paleta, astfel incat sa se nu rupa si se intorc de pe-o parte pe alta. Cand isi...
Frigarui de creveti
Intr-un bol, se amesteca sucul de la lime (se trece printr-o strecuratoare), sarea, piperul, boiaua, uleiul de masline si coriandrul. Cu sosul obtinut se stropesc crevetii si dovleceii (dovlecelul se spala si se taie rondele). Se lasa sa isi ia sos, se lasa asa 30 de minute, la loc racoros, la...
Salata de fructe de mare
Se spala. Se curata. Apoi se pun 1-2 lingurite cu ulei de floarea-soarelui in tigaie. Se lasa sa se incinga, apoi se adauga fructele de mare curatate, spalate si sterse usor cu un servet curat. Se amsteca usor cu o paleta, astfel incat sa se nu rupa si se intorc de pe-o parte pe alta. Cand isi...