RataciriCulinare

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 14.03.2015

RETETE9
PRIETENI8
Articole

Cum preparăm peștele

In Tipsuri, la: 29 Noi 2015

  Cumpăram pește dacă: Are ochii limpezi, solzii lucioși, branhiile sunt vii colorate în rosu închis. Textura cărnii trebuie sa fie densă, să nu se destrame. Pestele trebuie să aibă mirosul apei in care a viețuit. Culoarea cărnii trebuie să fie lucioasă iar...

Afisate 1 - 1 din 1 articole    

Postari recente

publicat la 03.01.2016

Chipsuri de cartofi

publicat la 29.11.2015

Mușchi de Vită cu Legume

publicat la 29.11.2015

Cum preparăm peștele

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]