Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.05.2014
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...
mai multe
publicat la 17.05.2014
Rola de folie pentru prajituri
Perie de pantofi
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:02
de Constelatialeu 9
pe 28.02 la 16:07
pe 28.02 la 14:11
pe 28.02 la 11:45
pe 28.02 la 10:23
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
Rocsi
MotanLaOale
vasimur
Steffy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
vanilla 1
puideom150 1
Rocsi 9
2238 puncte
Panacris 9
1837 puncte
RODIMUR 8
1195 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu urda ca la mine-acasa !
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...