
publicat la 11.01.2016
publicat la 11.01.2016
publicat la 06.11.2013
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Minibagheta
Se taie felia de paine in mini-baghete pe care se aseaza cascaval Delaco, rosie si miez de nuca. Se stropeste cu zeama de lamaie si se serveste.
Duo de cascaval si pate de curcan
Pe jumatate de felie de paine se aseaza feliile de cascaval, iar cealalta felie se unge cu pateu. Se adauga si feliile de rosie si se savureaza imediat.
Rulou de cascaval si nuci
Se iau feliile de cascaval si se ruleaza asezand miezul de nuca in mijloc. Se stropeste cu putina zeama de lamaie si se servesc.
Sandvis de toamna
Se pregateste turta de casa din aluat (apa, faina, sare, drojdie, ulei). Se coace in ulei . Se taie in doua. Se adauga feliile de cascaval si feliile de mar.
Sandvis alb-rosu
Se unge o felie de paine cu un strat generos de branza fina. Se adauga rosia taiata cubulete. Se serveste.
Sandvis de week end
Pe una din feliile de paine se intinde un strat generos de branzica fina delaco. Peste aceasta se adauga un ou de prepelita (fiert), cateva cubulete de rosie, frunzele de rucola si sardinele. Se serveste cu pofta.