Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Fetesti
Bucataras din 09.04.2010
Desfacem carnea de oaie, astfel incat sa avem un strat de cca 1 cm. ( Daca e prea groasa nu se va patrunde bine la frigere, iar daca e prea subtire se va arde ) Intr-un vas adanc preparam sosul cu care vom unge carnea de oaie : Usturoiul il...
publicat la 20.12.2020
publicat la 13.12.2020
publicat la 30.11.2020
Daca-ti ajung banii azi inseamna ca nu-ti ajunge imaginatia
Voturi:5
Voturi:8
Voturi:21
In cont 66
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Cantar digital pentru bucatarie
Perie de pantofi
Set de 2 decojitoare universale de legume
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 09:54
de Retete_gustoase 1
pe 12.03 la 20:20
pe 12.03 la 09:45
de Rocsi 9
pe 11.03 la 20:54
pe 11.03 la 09:08
3 comentarii
de vasimur 4
4 voturi
3 voturi
Bucataras
vasimur
RODIMUR
Teo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
tiby 1
mamica 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrama de oaie, afumata
Desfacem carnea de oaie, astfel incat sa avem un strat de cca 1 cm. ( Daca e prea groasa nu se va patrunde bine la frigere, iar daca e prea subtire se va arde ) Intr-un vas adanc preparam sosul cu care vom unge carnea de oaie : Usturoiul il...