Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 15.06.2013
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...
mai multe
publicat la 15.06.2013
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 recipiente pentru cereale
Taietor de pizza
Taburet pliabil telescopic
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 14:57
la 11:52
la 09:21
ieri la 09:55
pe 21.05 la 10:32
4 comentarii
3 comentarii
de mihaelar63 9
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
2 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
pisicutzaa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
sibel25 1
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan cu visine
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...