Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Coaster extensibil Cook Concept
Perna ergonomica Karll
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 incaltatoare
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:14
ieri la 11:02
pe 04.11 la 07:19
de RODIMUR 8
pe 03.11 la 23:30
pe 03.11 la 21:44
de Constelatialeu 9
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Bucataras
MotanLaOale
RODIMUR
nadina73 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.