Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Suport pentru ustensile de bucatarie
Placa de tocat fata-verso
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 2 recipiente pentru cereale
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 18:06
la 10:56
ieri la 08:39
ieri la 08:34
de Retete_gustoase 1
pe 08.04 la 17:22
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
3 comentarii
de Criss 6
2 comentarii
7 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
UrsanMihaela
MotanLaOale
vasimur
adry88 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ArianaBala 1
ricamil 1
dannasb 1
liliana114 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.