Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Set de 2 recipiente pentru cereale
Termometru cu ecran LCD
Set de 250 forme pentru briose
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:50
ieri la 10:33
pe 30.06 la 15:08
pe 28.06 la 11:32
pe 28.06 la 10:58
5 comentarii
4 comentarii
de Gherca Daniela 5
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Sidy
MotanLaOale
vasimur
RODIMUR
Laly 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MadalinaPaula 1
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.