Se curata ciupercile de picioruse si se spala.
Se face o pasta din branza/cascaval (razuit) si 2 oua batute.
Se pun ciupercile cu fata (zona in care a fost piciorusul) in jos, intr-o tava cu o cana de apa si putin ulei dupa care...
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, zahar si mixam pina obtinem o spuma densa.
Galbenusurile le mixam cu cele 2 linguri de ulei.
Adaugam galbenusurile in spuma de albusuri,apoi adaugam faina si...
Faina se pune intr-un bol ,se face o adancitura in mijloc si se pune drojdia dizolvata in laptele caldut si sare .Se acopera vasul si se lasa la loc cald 10-15 minute sa se dospeasca.Faina se amesteca cu maiaua si apa calduta adaugata treptat. Se...
Intr-un vas incapator punem branza, cascavalul ras si 2 oua.
Adaugam sare si piper in functie de gusturi si apoi amestecam bine ingredientele pana cand obtinem o compozitie omogena.
Adaugam treptat cele cinci linguri de faina (sau mai...
Emacristina a devenit prieten cu PapaVio