
publicat la 10.03.2015
publicat la 10.03.2015
publicat la 06.03.2015
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Cartofi gratinaţi, cu ceapă şi brânzeturi
Se curăţă, se spală cartofii. Se pun la fiert întregi în apă cu sare şi se ţin pe foc până când s-au pătruns pe jumătate, să nu fie fierţi de tot. Se scot din apă, iar după ce s-au răcit se taie cuburi mici. Uleiul (2-3...
Ratatouille & Cous - cous
Se căleşte ceapa în ulei de floarea soarelui. Se adaugă ciupercile, apoi vinetele, dovleceii, ardeii. Se călesc timp de 3-4 minute, se adaugă sucul de roşii. Spre final se adaugă usturoiul şi ardeiul iute. După ce am stins focul am stropit totul cu 2-3 linguri de ulei de...