Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 02.04.2012
Se spală, se toacă varza mărunt. Îmi place s-o toc cu ajutorul cuţitului, nu la răzătoare sau robot. Se pune într-un vas încăpător, se sărează şi se amestecă bine. Hreanul se curaţă, se spală şi se taie fâşii. Se...
publicat la 10.03.2015
publicat la 06.03.2015
Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.
Voturi:42
Voturi:55
Voturi:36
In cont 25
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 24.12 la 12:03
pe 24.12 la 11:31
pe 24.12 la 10:52
pe 24.12 la 09:20
pe 24.12 la 08:25
de oanapl 8
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
AncaAly 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
em_langa 1
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Varză tocată murată la borcan
Se spală, se toacă varza mărunt. Îmi place s-o toc cu ajutorul cuţitului, nu la răzătoare sau robot. Se pune într-un vas încăpător, se sărează şi se amestecă bine. Hreanul se curaţă, se spală şi se taie fâşii. Se...