Cum se prepara Ciorba din oase de porc si legume proaspete, o explozie de arome si savoare autentica:
Carnea am dezghetat-o, apoi am pus apa la fiert, iar cand a atins punctul de fierbere, am...
Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt si le-am pus intr-o cratita cu ulei incins si foile de dafin,le-am lasat pana s-au inmuiat putin,am adaugat apoi boiaua si morcovul taiat rondele,si am mai...
- Spalam ciresele si le scoatem samburii , apoi le presaram cu zahar.
- Batem ouale intregi cu zaharul, vanilia, coaja de lamaie si uleiul. Mixam cca 5 minute pana isi dubleaza volumul si devine...
Mai intai punem osul de vita la fiert in apa cu putina sare si inlaturam spuma care se formeaza.
Adaugam si foile de dafin si boabe de piper.
Cat fierbe osul, tocam ceapa si o calim in ulei,...
Se inlatura pielea de pe copanelele de pui, apoi se cresteaza carnea din loc in loc.
Se presara cu sare, piper si boia de ardei dulce si se lasa 6-8 minute la odihnit, acoperite cu o folie...
Spargem ouale intr-un vas, presaram sare peste ele si le mixam energic pana se omogenizeaza.
Adaugam siropul si din nou omogenizam, apoi adaugam laptele si faina.
Omogenizam din nou compozitia si...
Legumele se taie in cuburi mai mari.
Se fierbe lintea,cartoful,morcovii,ceapa si ardeiul kapia sau gogosarul intr-un litru de apa,cu putina sare.
Dupa ce au fiert legumele,se ia oala se pe foc si...
Taiem bagheta in doua ,apoi o taiem din nou longitudinal,astfel incat sa avem patru bucati.
Amestecam untul cu usturoiul zdrobit si il intindem peste feliile de bagheta.
Dam painea la cuptor si o...
Rupem frunzele de salata si le punem in bol.
Ciupercile le feliem subtire.
Taiem rosiile sau le putem lasa intregi.
Amestecam ingredientele pentru sos si le adaugam la salata.
Se amesteca.
Dupa ce am spalat si curatat puiul l-am transat in bucati si l-am pus la fiert.
Dupa ce am am curatat spuma formata la suprafata, am adaugat legumele intregi, curatate si spalate. Am lasat la...
Cum se prepara Tocanita de pui cu legume, o mancare savuroasa si satioasa
Pieptul de pui taiat cubulete l-am pus in ulei incins si l-am intors pe toate partile, dupa care am adaugat ceapa tocata...
Reteta de preparare a papanasilor
Ouale se mixeaza cu zaharul, pana ce acesta se topeste.
Se adauga branza amestecand in continuare, apoi faina, zaharul vanilat si praful de copt.
Se...
Cum se prepara Prajitura cu ness si jeleu de caise - Reteta aromata si delicioasa
Am folosit o rama reglabila. Am asezat rama pe o suprafata plata am asezat cele 21 de piscoturile, cate 7 pe cate 3 randuri, am pus pe margine folie...
Fasolea se pregateste de seara: se alege (se indeparteaza boabele stricate), se spala in 2-3 ape si se pune la fiert. Dupa ce da in cateva clocote, se da deoparte, se acopera cu un capac si se lasa...
Carnea se taie cubulete,se condimenteaza si se pune in ulei incins; se intoarce pe toate partile pana este “alba” sau chiar rumenita. Se scoate pe o farfurie si se pastreaza la cald....
Mai intai pastram ingredientele la temperatura camerei, cam 1/2 ora, nu mai mult, intrucat acum este cald si nu vrem sa le alteram.
Intr-un vas, topim ciocolata si untul. Amestecam pana la...
Taiem aluatul de foietaj in doua si pe una din parti asezam rotita de Camembert.
O ungem deasupra cu gemul de merisoare si presaram cu merisoare confiate si fisticul maruntit.
Impachetam rotita...
Pipotele se spala si se tau daca sunt prea mari. eu am folosit congelate.
Tocam marunt ceapa si o calim cu ulei de masline. Adaugam pasta de legume (eu am facut inc asa- vezi reteta) si am calit...
- Cupcakeurile se fac repede si foarte simplu: Intr-un bol amestecam faina, zaharul, praful de copt, cacaoa si apoi adaugam restul ingredientelor: ouale, untul, laptele , vanilia si coaja de...
Cum se prepara Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios
Mousse de afine de cultura : Am pus afinele si zaharul intr-o craticioara am blenduit bine si apoi am pus amestecul sa fiarba 2 min.Cele 2 foi de gelatina le-am pus...
Pentru astazi am ales
Ciorba din oase de porc si legume proaspete, o explozie de arome si savoare autentica
Cum se prepara Ciorba din oase de porc si legume proaspete, o explozie de arome si savoare autentica: Carnea am dezghetat-o, apoi am pus apa la fiert, iar cand a atins punctul de fierbere, am...
Linte verde cu carne de porc
Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt si le-am pus intr-o cratita cu ulei incins si foile de dafin,le-am lasat pana s-au inmuiat putin,am adaugat apoi boiaua si morcovul taiat rondele,si am mai...
Prajitura pufoasa cu cirese
- Spalam ciresele si le scoatem samburii , apoi le presaram cu zahar. - Batem ouale intregi cu zaharul, vanilia, coaja de lamaie si uleiul. Mixam cca 5 minute pana isi dubleaza volumul si devine...