Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amana ceea ce trebuie sa faci
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 08:32
de Retete_gustoase 1
pe 30.04 la 12:24
pe 30.04 la 12:14
pe 30.04 la 11:58
pe 30.04 la 08:16
3 comentarii
de oanapl 8
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Rocsi
ROXU 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...