Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
Tu eşti pe jumătate german şi pe jumătate român,vrei să faci totul perfect dar laşi pe mâine…
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Ciocan pentru carne
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 3 boluri Ellenge
Placa de tocat fata-verso
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
ieri la 22:51
de Bucataras 8
ieri la 09:10
pe 25.08 la 08:16
pe 22.08 la 15:04
pe 22.08 la 14:16
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
de Caty 3
6 voturi
Caty
MotanLaOale
vasimur
Miha 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
rena 1
Mimonna 1
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...