Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
Surprinzător, azi nu enervezi pe nimeni. Ceva e în mare neregulă. Poate şi pentru că Marte e în porumb.
Placa de tocat fata-verso
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Perna ergonomica Karll
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Cantar digital pentru bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:14
ieri la 11:02
pe 04.11 la 07:19
de RODIMUR 8
pe 03.11 la 23:30
pe 03.11 la 21:44
de Constelatialeu 9
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Bucataras
MotanLaOale
RODIMUR
Gicuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
flory06din6 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...