Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Set de 4 pahare de whisky
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Veioza OSVINO, LED
Set de 250 forme pentru briose
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:51
la 08:09
de Rocsi 9
ieri la 19:37
de Retete_gustoase 1
ieri la 16:49
de oanapl 8
pe 30.03 la 18:32
de Constelatialeu 9
6 comentarii
de Panacris 9
5 comentarii
4 comentarii
de laura_n 7
8 voturi
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
vasimur
ciobotaru_laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
3137 puncte
Rocsi 9
1480 puncte
MotanLaOale 8
1083 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mena29 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...