Se cerne faina intr-un lighean,intr-o cana se pune drojdia ,apa calduta, zaharul si o lasi pana se dizolva drojdia dupa care o pui peste faina impreuna cu untul topit,apa si se farmanta , apoi se acopera si se lasa la dospit 15-20 min la caldura.
Cand aluatul a crescut se portioneaza(mie...
Se dizolva drojdia cu putin lapte,zahar dupa care se adauga faina , sarea , margarina la temperatura camerei taiata in cubulete si restul de lapte incalzit usor , apoi se lasa la crescut aproximativ 20 de min.
Intre timp se pregateste umplutura : branza se amesteca cu cele 5...
Portofele cu gem de prune
Se cerne faina intr-un lighean,intr-o cana se pune drojdia ,apa calduta, zaharul si o lasi pana se dizolva drojdia dupa care o pui peste faina impreuna cu untul topit,apa si se farmanta , apoi se acopera si se lasa la dospit 15-20 min la caldura. Cand aluatul a crescut se portioneaza(mie...
Placinta cu branza si stafide
Se dizolva drojdia cu putin lapte,zahar dupa care se adauga faina , sarea , margarina la temperatura camerei taiata in cubulete si restul de lapte incalzit usor , apoi se lasa la crescut aproximativ 20 de min. Intre timp se pregateste umplutura : branza se amesteca cu cele 5...