
publicat la 05.05.2012
publicat la 18.04.2012
publicat la 12.03.2012
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Clatite cu spanac (Crespelle di spinaci) in sos de iaurt cu menta
Pasul 1: Din oua, lapte, ulei de masline, faina si un praf de sare am facut clatitele. Tigaia mea este destul de lata si mi-au iesit cam 6. Pasul 2: Spanacul dezghetat, din care am indepartat cat s-a putut din apa, l-am pus la calit intr-o tigaie cu ulei de masline. Cand apa s-a evaporat,...
Risotto cu doua feluri de ciuperci
Pasul 1: Pentru inceput am pus intr-o oala la fiert un litru si jumatate de apa, cu putina sare si morcov, radacina de patrunjel, telina, o rosie, o bucata de praz. Cand au fost gata, am strecurat supa obtinuta si am pus-o din nou la fiert pe un ochi, insa pe foc foarte mic, mai mult pentru a o...