![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
Ţi-am citit astăzi în CD-ul de la retrovizoare că o să te oprească poliţia pentru depăşirea vitezei. Ai mai luat vreo trei amenzi săptămâna asta, de la acelaşi echipaj. Dacă te întreabă ce-ai de gând cu atîtea procese verbale, zi şi tu că le păstrezi pentru tombolă.
Bucataras.ro
[email protected]
Supa de mazare
Se taie marunt ceapa si se inabusa in ulei impreuna cu morcovii taiati tot marunt. Cand s-au calit, se sting cu apa necesara pentru supa. Se adauga mazarea si se lasa sa fiarba pana se inmoaie. Se potriveste de sare si se serveste cu verdeata pe deasupra.
Supa de linte
-se spala lintea -apa se pune la fiert, cand clocoteste se adauga sarea, uleiul si lintea - se fierbe in jur de 20 min -dupa 20 de minute de fiert se adauga ceapa taiata, usturoiul si condimentele. -se fierbe pana se inmoaie lintea.