Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.01.2014
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...
mai multe
publicat la 05.01.2014
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 250 forme pentru briose
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:27
ieri la 08:21
pe 07.10 la 11:00
pe 06.10 la 07:57
de Constelatialeu 9
pe 05.10 la 17:54
5 comentarii
4 comentarii
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
crisstina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
danaioana 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de portocale
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...