Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.04.2014
Se curata puiul si se spala foarte bine. Se usuca cu prosoape de hartie. Usturoiul se zdrobeste pe tocator cu ajutorul unui cutit. Se cresteaza pielea si se baga pe sub piele bucati de usturoi. Se unge puiul cu ulei, vegeta, piper, cimbru, boia...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Veioza OSVINO, LED
Perna ergonomica Karll
Placa de tocat fata-verso
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 10 forme pentru briose
Cantar digital pentru bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 15:03
la 14:02
la 10:21
de Retete_gustoase 1
ieri la 17:01
ieri la 16:51
de oanapl 8
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
de laura_n 7
MotanLaOale
Rocsi
JulyCris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Krystal 1
Mihaela_Voinea85 1
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 7
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pui pe sticla la cuptor
Se curata puiul si se spala foarte bine. Se usuca cu prosoape de hartie. Usturoiul se zdrobeste pe tocator cu ajutorul unui cutit. Se cresteaza pielea si se baga pe sub piele bucati de usturoi. Se unge puiul cu ulei, vegeta, piper, cimbru, boia...