publicat la 17.03.2012
publicat la 17.03.2012
Te învârți cât mai mult în jurul cozii, doar-doar s-o termina ziua și nu mai e nevoie să mai faci ce trebuie să faci. Nu te îngrijora, nu ești singurul care recepționează greșit vibrația lui Jupiter.
Bucataras.ro
[email protected]
Bors de peste
* intr o oala punem uleiul la incalzit, * tocam ceapa si o pune la calit ( 5 minute), * morcovul si jumatea de ardel le taiem cubulete si le punem peste ceapa calita, * adaugam apa si lasam sa fiarba 15 minute (din momentul in care a inceput sa fiarba) dupa care...
Supa de gaina cu galuste
* gaina se pune in apa la fiert, se ia spuma( eu am lasat o la fiert 2 ore la foc mic), * jumate de ora inainte de a se termina de fiert gaina se pune morcovul, ceapa si cartoful, * cand sunt toate fierte scoatem ceapa si cartoful, * morcovul si carne le taiem cubulete...
Iahnie de fasole cu salam
* taiem salamul in felii apoi in doua si il punem in tigaie la parajit( fara ulei ), * taiem ceapa marunt si o punem peste salam; lasam sa se caleasac 7 - 8 minute si adaugam bulionul, fasolea, o cana de apa,( sau supa de legume daca aveti) foile de dafin, piperul,...
Pizza de paine
* se taie painea felii, * paine se inmoaie in lapte( nu trebuie sa absoarba mult lapte) si se aseaza in tava( eu am pus hartie pt. copt) , *ungem feliile de paine cu bulion, asezam mezelurile (taiate la preferinta fiecaruia) si deasupar radem cascavalul, * lasam la cuptor timp de...
Varza calita
tocam ceapa marunt si o punem la calit cu jumate de lingura de ulei si cu mezelurile taiate la preferinta fiecaruia(eu jamonul l am rupt cu degetele :P ,pastarma si slanina le am taiat in fasii si carnea de porc afumata in cuburi), lasam 6-7 minute si adaugam varza cu tot cu...
Scrob cu slanina si ciuperci
* taiem slanina felii subtiri si apoi in benzi, *punem intr o tigaie (fara ulei) slanina si o lasam la prajit 5 minute, *taiem ciupercile feliuta si adaugam peste slaninuta si mai lasm inca 5 minute, *amestecam un pic ouale cu pantrujelul, mararul si piperul(fara sare...
Bruschete cu oua de prepelita si sunca ( jamon iberico)
feliile de paine le prajim apoi taiem o rosie chery in doua si frecam painea sunca(jamonul iberic) o rupem un pic si o punem deasupra pe paine ouale le prajim si pe cate unu punem piper,boia si sare, rosiile le taiem in doua
Soricei de cartofi
*se spala bine cartofii, se pun intr-o tava, se ung cu ulei si se baga la cuptor (200 grade C),timp de 25-30 minute, se pot incerca cu o furculita pentru a vedea daca sunt gata, *lasam cartofii la racit, *cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul din mijlocul cartofilor(cu grija de a...
Papusi de oua si legume
--fierbem ouale timp de 12 minute, --le trecem prin apa rece si le curatam, --taiem ouale la capete pentru a sta drepte, --taiem 8 felii de ridiche, taiem benzi de castravete de 3 cm, --intr-o farfurie punem ouale, o felie de ridiche si o bucata de morcov(ca palarie),...
Saramura de peste
se curata pestele, se fac filete, si filetele se taie in doua. se condimenteaza pestele( la preferinta fiecaruia) si se da la rece, intr o oala se pune putin ulei,se taie ceapa marisoara si se pune la calit.adaugam pe rand prazul taiat in patru pe lung,morcovul taiat rondele, rosiile in...