Bun venit!LOGIN • CONT NOU
4
Bucatarasgrozav
Sebes-Alba
Bucataras din 12.02.2014
Pentru inceput preparam maiaua din apa, zahar si drojdie. Frecam zaharul cu drojdia, adaugam apa calduta si o lasam sa isi dubleze volumul. Faina o cernem de cateva ori si o punem intr-un bol. Peste faina adaugam drojdia ,zaharul, sarea,...
publicat la 01.03.2020
publicat la 24.02.2020
Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.
Voturi:32
Voturi:9
Voturi:26
In cont 201
Coaster extensibil Cook Concept
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Veioza OSVINO, LED
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 4 pahare de whisky
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 24.12 la 12:03
pe 24.12 la 11:31
pe 24.12 la 10:52
pe 24.12 la 09:20
pe 24.12 la 08:25
de oanapl 8
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
de Constelatialeu 9
Lau
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu branza sarata si cascaval
Pentru inceput preparam maiaua din apa, zahar si drojdie. Frecam zaharul cu drojdia, adaugam apa calduta si o lasam sa isi dubleze volumul. Faina o cernem de cateva ori si o punem intr-un bol. Peste faina adaugam drojdia ,zaharul, sarea,...