
publicat la 09.02.2016
publicat la 09.02.2016
publicat la 09.02.2016
Ceva cu nişte bani, o vizită neaşteptată şi o bucurie mai spre seară. Scuze, astăzi ni s-a îmbolnăvit specialistul in horoscop. Chiar n-ai recunoscut din prima stilul lui Nety?
Bucataras.ro
[email protected]
Orez colorat cu legume
Incepem prin a fierbe orezul in apa cu sare aproximativ 15 minute, in asa fel incat bobul sa ramana usor al dente, il scurgem, adaugam 2 linguri de ulei de masline si il lasam la racit (orezul basmati nu se lipeste, ramane ca pastele, se poate numara bob cu bob). Intre timp taiem cubulete...
Ratatouille
Incepem prin a face "sosul": dam pe razatoarea mica cei doi morcovi si ii calim in ulei de masline, cand s-au calit adaugam doua linguri bune de pasta de ardei, 2 lingurite de vegeta (dupa gust, depinde si de vegeta cat e de sarata), sucul de rosii si usturoiul tocat, lasam sa dea un...