Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Timisoara
Bucataras din 05.02.2014
Cele 4 lamai le taiem in doua ; Stoarcem fiecare jumatate ; Scurgem zeama intr-un ulcior ; Adaugam 1 l de apa ; Punem cca 2-3 lingurite miere , dupa gust si amestecam.! Pofta mare!
publicat la 15.09.2016
publicat la 23.02.2015
publicat la 11.02.2015
Tu eşti pe jumătate german şi pe jumătate român,vrei să faci totul perfect dar laşi pe mâine…
Voturi:15
Voturi:25
Voturi:21
In cont 21
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 18:21
la 11:01
la 08:32
ieri la 10:52
pe 11.06 la 08:53
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
2 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
vio_dreams 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mady90 1
cirmicica 1
Rocsi 9
1252 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Constelatialeu 9
vasimur 4
196 puncte
RODIMUR 8
186 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Limonada
Cele 4 lamai le taiem in doua ; Stoarcem fiecare jumatate ; Scurgem zeama intr-un ulcior ; Adaugam 1 l de apa ; Punem cca 2-3 lingurite miere , dupa gust si amestecam.! Pofta mare!