
publicat la 12.02.2014
publicat la 05.01.2014
publicat la 27.10.2013
Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.
Bucataras.ro
[email protected]
Pilaf cu sos de ciuperci
Orezul se pune la fiert. La o cana de orez am pus 3 cani de apa. Adaugam 2 linguri de knorr. Cind s-a fiert adaugam 2 linguri ulei masline. Intr-o tigaie calim usturoiul impreuna cu ceapa tocata.lasam sa se caleasca la foc mic. Adaugam legumele si lasam in continuare la calit .La urma adaugam...
Icre de Manciuria
Fasolea o punem la apa cu o seara inainte, iar a doua zi o punem la fiert. O scurgem si schimbam apa dupa prima fierbere. Iin a doua apa adaugam si sare. Cand e gata fiarta, o scurgem de apa si o dam prin masina de tocat. Adaugam usturoiul pisat si apoi putin cite putin uleiul....