Sylvia

2

Bucataras
junior

Bucataras din 13.01.2010

RETETE439
PRIETENI278

Ieri am vut o zi extrem de lunga la Castel , am inceput la ora 10,30 si am terminat noaptea la ora 1 dupa mai mult de 14 ore de cuisine cu vreo 20 de minute de pauza. Am schimbat 2 tinute am lucrat in 3 bucatarii ale castelului pt 3 evenimente la pranz botez cu 25 de persoane, la ora 17,30 cocktail la castel 5 ( http://www.domaine-chateaufaucon.com/fr/chateau-hotel-4-etoile-champagne-ardennes-sedan-donchery.php ) cu 150 de invitati si de la ora 20 mariage cu 135 de invitati. A fost o zi lunga dar extrem de frumoasa : in poza alaturi de mine este colegul meu Mathieu , noi sunt "echipa " care se ocupa de evenimente, brigada de cuisine ne ajuta cu o parte din pregatirile culinare la preparatele de baza

Postari recente

publicat la 28.06.2016

Roma in 4 zile

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Auzi ceva ce nu ar trebui si habar nu ai daca trebuie sa spui ceva sau sa taci si sa te faci ca nu ai inteles despre ce este vorba.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]