
publicat la 25.10.2012
publicat la 24.10.2012
publicat la 21.10.2012
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Mancare de spanac
Calesc ceapa in ulei cat sa fie sticloasa adaug bulionul si las sa se omogenizeze, pun putina apa si las sa dea intr-un clocot adaug spanacul dezghetat adaug cana cu apa si cateii de usturoi taiati marunt , las pana scade apa amestecand destul de des ... si GATA!
Iahnie de fasole
fasolea ( o pun in apa o seara si apoi o fierb) o fierb cu sare, dupa ce a fiert o las sa se raceasca , dupa fasolea o pasez pana devine pasta adug usturoiul pisat impreuna cu 1 lung de ulei si sare dupa gust. Ceapa o toc marunt si o calesc intr-o lingura de ulei , dupa ce ceapa a prins...