
publicat la 26.12.2014
publicat la 18.12.2014
publicat la 16.12.2014
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de fasole verde cu afumatura
Punem afumatura la fiert in apa. Intre timp se spala si se curate fasolea si morcovi si se taie cubulete. Dupa ce a fiert putin afumatura punem fasolea si morcovii. Ceapa o curatam si o punem si pe ea in ciorba sa fiarba. Pentru rantas se pune o lingura jumatate de faina sa se...
Ciorba de pui cu smantana
Se caleste morcovul, patrunjelul si ardeiul, dupa care se pune si carnea putin la calit Se pune apa si se lasa sa fiarba Cand este fiarta carnea, se pun orezul si cartofii si se lasa sa fiarba Dupa ce s-au fiert cartofii si orezul se taie ardeiul iute marunt si se adauga in ciorba Oul...