
publicat la 23.11.2013
publicat la 19.10.2013
publicat la 17.10.2013
E o senzatie de dolce far niente care te ajuta sa te detasezi de orice problema de pe parcursul saptamanii si sa te bucuri de lucrurile frumoase si banale ale vietii
Bucataras.ro
[email protected]
Ciuperci umplute
La ciupercute luam coditele si le tocam marunt. Palariutele le punem intr-o tava cu folie de aluminiu cu fata in sus. Stropim atat tava cat si ciupercutele cu ulei de masline. Ciupercutele le calim impreuna cu ardeii, morcovii si ceapa. La sfarsit punem si oul pe care il amestecam cu...
Tortilla spaniola
Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie feliute ff mici si ff subtiri. Ceapa se taie si ea fff mic. Cele 6 oua se bat separat cu sare si piper. Cartofii se calesc separat si se scot intr-un vas. Ceapa se caleste separat si se scot intr-un vas. Se amesteca ceapa si cartofii deja...