Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Pitesti
Bucataras din 29.08.2010
Carnea se fierbe,se taie cubuleţe;ceapa se toacă rondele subţiri şi se fierbe in apă cu sare şi oţet. Castraveţii se toacă felioare subţiri.Se storc de apă,ceapa şi castraveţii se amestecă cu...
mai multe
publicat la 25.02.2012
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 10 forme pentru briose
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Rola de folie pentru prajituri
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
ieri la 14:38
de Bucataras 6
pe 19.02 la 12:27
pe 19.02 la 09:01
pe 18.02 la 12:48
pe 18.02 la 09:29
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
vasimur
burdulea56
RODIMUR
MotanLaOale
UrsanMihaela
MIUTA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
roxanamiti 1
arakelian 1
matusica 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salată din carne de vită cu maioneză
Carnea se fierbe,se taie cubuleţe;ceapa se toacă rondele subţiri şi se fierbe in apă cu sare şi oţet. Castraveţii se toacă felioare subţiri.Se storc de apă,ceapa şi castraveţii se amestecă cu...