Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Pitesti
Bucataras din 29.08.2010
Carnea se fierbe,se taie cubuleţe;ceapa se toacă rondele subţiri şi se fierbe in apă cu sare şi oţet. Castraveţii se toacă felioare subţiri.Se storc de apă,ceapa şi castraveţii se amestecă cu...
mai multe
publicat la 25.02.2012
Pensula de patiserie
Set de 2 incaltatoare
Set de 2 recipiente pentru cereale
Rola de folie pentru prajituri
Set de 3 boluri Ellenge
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 24.12 la 12:03
pe 24.12 la 11:31
pe 24.12 la 10:52
pe 24.12 la 09:20
pe 24.12 la 08:25
de oanapl 8
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
de Constelatialeu 9
Lau
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salată din carne de vită cu maioneză
Carnea se fierbe,se taie cubuleţe;ceapa se toacă rondele subţiri şi se fierbe in apă cu sare şi oţet. Castraveţii se toacă felioare subţiri.Se storc de apă,ceapa şi castraveţii se amestecă cu...