
publicat la 15.12.2018
publicat la 15.12.2018
publicat la 17.02.2014
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Tiramisu reţetă originală cu crema de mascarpone
Tiramisu reţetă originală Crema mascarpone: Se bat galbenusurile cu zaharul la mixer pana acesta din urma se topeste, dupa care se adauga mascarpone, esenta si zaharul vanilat amestecand pana se omogenizeaza. Intr-un alt bol se bat albusurile spuma dupa care se adauga peste crema....
Clatite pufoase reteta cu gem de prune si crema de ciocolata
Clatite pufoase reteta Se bat ouale se presara un praf de sare si se amesteca cu faina pana se omogenizeaza. Se adauga treptat laptele si apa minerala pana ce se sparg toate "cocoloasele", iar cand toata compozitia este omogenizata se adauga esenta, coaja de portocala si zaharul...
Turte rupte
Framantam aluatul pentru turte si le coacem in cuptor pe fundul tavii. Punem la fiert pentru sirop apa impreuna cu zaharul si coaja de lamaie si portocala, pentru a se raci. Pentru a inmuia turtele, punem intr-o oala apa la incalzit. Turtele trebuiesc "spalate" de faina in apa...
Tiramisu reţetă prajitura
Tiramisu reţetă originală Pentru crema: Intr-un vas turnam continutul pachetelor de crema, 200 g smantana si 400 ml lapte si se mixeaza cu un tel pana ce se omogenizeaza. Separat se amesteca 250 ml apa ferbinte cu cele 4 plicuri de ness si se lasa la racit, dupa care se inmoaie...