Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Recunoaste, te pupi cand te vezi in oglinda! N-ai nevoie de afectiunea altcuiva, tu te iubesti singur. Uneori si de doua ori la rand.
Termometru cu ecran LCD
Set de 250 forme pentru briose
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
ieri la 17:11
ieri la 13:29
de Bucataras 6
ieri la 10:58
pe 06.05 la 07:06
de vasimur 4
pe 05.05 la 15:08
4 comentarii
de Rocsi 9
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
MotanLaOale
Bucataras
_Alina_ 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madab 1
tarasmariana 1
roxana78 1
madalina93 1
anca_frunza 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...