publicat la 28.02.2012
publicat la 28.02.2012
publicat la 28.02.2012
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Bulete de cascaval
Facem o compozitie omogena din ou,lapte, margarina si faina.Adaugi cascavalul ras si pui sare si piper. Din aceasta compozitie formezi mici bilute. Le treci prin faina, ou batut si pesmet apoi le prajesti in ulei incins. Le servesti cu ciuperci calite si friptura de pui.
Cartofi copti cu usturoi
-Am curatat cartofii,i-am spalat si taiat cubulete. -I-am amestecat cu celelalte ingrediente... -...i-am uns cu ulei de masline,am presarat usturoi pisat si i-am condimentat.Dupa ce i-am pregatit,i-am asezat in forma. -I-am bagat la 190C si i-am lasat pana s-au rumenit asa cum i-am...
Oua umplute cu ciuperci
-Fierbem ouale,le decojim si le taiem in jumatati.Scoatem galbenusurile.Doua galbenusuri fierte le amestecam cu unul crud .Mixam bine pana se omogenizeaza.Din ele si din mustar,zeama de lamaie si ulei, facem o maioneza. -Galbenusurile fierte le amestecam cu patrunjelul verde taiat marunt si...
Garnitura de mazare
-Fierbem mazarea,apoi o scurgem si o amestecam cu restul ingredientelor.Simplu,nu?
Cartofi noi cu marar
-Cu toate ca sunt foarte scumpi, am zis totusi sa cumpar asa de pofta niste cartofi noi caci tare mai sunt buni chiar daca ingrasa:) -I-am prajit in ulei incins,apoi i-am scos,i-am presarat cu putin delikat si marar verde tocat marunt.Cred ca stiti cu totii cat de buni sunt!
Rosii cu mozzarella
-Toate se taie feliute,apoi se pune o felie de rosie,una de mozzarella,iar una de rosie si la final mozzarella.Dupa fiecare felie de mozzarella presaram busuioc,sare,piper si putin paprika. -Bagam la cuptor si lasam sa se topeasca mozzarella. -Rosiile vor lasa zeama dar sunt super bune....
Betisoare de piept de pui
-Am luat fiecare piept de pui, l-am spalat, l-am taiat in 2 pe lung ca sa fie mai subtire, apoi l-am batut ca sa fie mai fraged. -Am taiat betisoare subtiri cu ajutorul unui cutit si am dat fiecare betisor prin pesmet, prin ou batut+condimente si apoi iar prin pesmet. -Am prajit in ulei incins....
Vinete pe grill
-Am taiat vinetele rondele,le-am presarat cu sare si le-am lasat la scurs. -Le-am pus pe grill-ul incins si am asteptat sa se faca. Cu un mujdei sunt exceptionale!