Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 04.07.2011
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...
mai multe
publicat la 01.11.2011
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 borcane de depozitare
Taburet pliabil telescopic
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 09:36
pe 03.07 la 18:00
pe 03.07 la 09:48
pe 02.07 la 09:50
pe 01.07 la 10:33
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
Bucataras
MotanLaOale
vasimur
Toamna07 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Dorothea 1
merion35 1
Aly_M 1
Dienutzatrendy 1
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...