Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Toledo
Bucataras din 04.07.2011
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...
mai multe
publicat la 01.11.2011
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Andra_Constantinescu 6
la 15:13
de vasimur 4
la 10:38
de Bucataras 8
la 06:15
pe 18.10 la 13:57
de laura_n 7
pe 18.10 la 13:33
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
de Constelatialeu 9
5 voturi
RODIMUR
Rocsi
lilik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
remy_81 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...