
publicat la 27.03.2017
publicat la 27.03.2017
publicat la 27.03.2017
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Gogosari pentru iarna
Se curata gogosarul de cotoare,seminte, dupa care se taie in patru si se pune intr-un bol adanc (lighean). Deasupra se toarna otetul,zaharul si toate celelalte ingrediente. Se lasa peste noapte amestecand in el de vreo 2-3 ori pana mergeti la culcare,iar a doua zi se pune intr-o galetusa...
Salata de iarna super gustoasa
Morcovul se da pe razatoare iar restul de zarzavaturi se taie la mana, fideluta. Se pun apa, otetul, sarea si zaharul pe foc sa fiarba. Cand da in clocot se pune tot zarzavatul si se lasa sa fiarba 15-20 minute, amestecand din cand in cand. Se scot apoi legumele intr-un bol si se lasa sa raceasca...