Krystyan Trendy

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 17.10.2013

RETETE108
PRIETENI158
Retete / Sandvisuri

Sandwich in forma de pizza

In Sandvisuri la 21 Noi 2013

Pe o farfurie intinsa asezam feliile de paine .Deasupra intindem cu o paleta de lemn branza topita. Taiem sunca si salamul fasii si adaugam peste branza topita . Uniform punem branza gouda, maslinele taite rondele,si castravetele (spalat in prealabil ) taiat fasii.

Sandwich cu rulouri de sunca presata

In Sandvisuri la 15 Noi 2013

Se ung feliile de paine cu branza.Se adauga peste prima felie de paine 1 felie de sunca . Gogosarul se curara de seminte ,se spala,apoi se lasa putin la scurs. Mai adaugam deasupra cealalta felie de paine unsa cu branza  . Rulam 3 felii de sunca si adaugam in mijloc 3 batoane de...

Aperitiv pentru copii- Pisicuta

In Sandvisuri la 22 Oct 2013

Se taie felia de paine pe jumatate .Apoi se taie marginea feliei sa ramana doar miezul de paine. Pe un tocator asezam feliile de branza topita . Cu un betisor de lemn sau o scobitoare se atinge usor branza topita si se creaza modelul de pisicuta. Apoi se taie forma cu un cutin fin. Cu o...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 20.06.2015

Bulz rapid

Horosmopul tau de astazi:

Taur

O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]