Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 250 forme pentru briose
Perie de pantofi
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:23
de oanapl 8
ieri la 17:37
pe 12.09 la 16:13
pe 12.09 la 15:29
pe 12.09 la 10:51
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
Mitinita 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nico15 1
cristina095 1
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.