Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Set de 4 pahare de whisky
Set de 2 borcane de depozitare
Taietor de pizza
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:50
ieri la 10:17
de Panacris 9
ieri la 09:47
pe 21.01 la 09:29
pe 20.01 la 17:57
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de laura_n 7
8 voturi
7 voturi
6 voturi
SallySidney
MotanLaOale
RODIMUR
Adinacarla 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Adi 1
lidiac 1
maisondenisse 1
adicutza2007 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.