Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
mai multe
publicat la 29.10.2013
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 10 forme pentru briose
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Perna ergonomica Karll
Set de 250 forme pentru briose
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
ieri la 23:37
de Bucataras 8
ieri la 10:27
pe 08.10 la 08:21
pe 07.10 la 11:00
pe 06.10 la 07:57
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
Giana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nadia 1
sunrisseee 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.