
publicat la 21.04.2013
publicat la 21.04.2013
publicat la 21.04.2013
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Peste la cuptor cu garnitura de rosii umplute
Scobim rosiile si le aruncam un praf de sare apoi le lasam la scurs 10 min ( capacelele nu le aruncam). Pulpa rosiei o amestecam cu sare, piper, oregano, orez, usturoiul si patrunjelul tocat. Cu aceasta compozitie umplem rosiile si le dam la cuptor timp de 30 -35 de min la 190 de grade ....
Salata orientala cu hamsii
Dupa ce am fiert cartofii in coaja si i-am curatat ii taiem cubulete mai mari. La fel facem si cu ouale fierte si cu hamsiile. Ceapa verde o tocam marunt, in schimb ceapa de apa o taiem pestisori (fideluta). Dupa ce am taiat cartofii, ouale, hamsiile si ceapa le amestecam pe toate intr-un bol mai...